top of page
Frukt og grønt.webp
v02_9629EA1747EB068C5CCF17331C225FCA.png

Velkommen til denne demonstrasjonssiden for håndtering av logistikkjeden til Odd Langdalen i Konciv. På denne siden finner du detaljerte beskrivelser og instruksjonsvideoer som viser hvordan vår løsning kan optimalisere og effektiviserer deres logistikkprosesser.

Husk fleksibiliteten

Selv om demoen gir en god forståelse av noen av funksjonene i Konciv, gir teknologien enestående fleksibilitet til å tilpasse datamodellen, relasjonene og brukergrensesnittet nøyaktig etter behovet til Odd Langdalen

Funksjoner som er dekket i denne demoen

01.

Behandling av ordre

02.

Plukking av ordre

03.

Ruteplanlegging

04.

Utlevering

05.

Eksempelbaserte datadrevne rapport

01. Behandling av ordre i Konciv

Ordrer blir delt opp og sendt til riktig instans for håndtering. Systemet tillater parallell håndtering av ordrer som er knyttet til samme hovedordre. I tillegg er det implementert regelsett som prioriterer hvilke plukklister som skal håndteres først, for å optimalisere lagerhåndteringen.

02. Plukking av varer

"Alle bestillinger kan enkelt tilgås og håndteres gjennom et oversiktlig Kanban-visning. Dette intuitive grensesnittet lar deg raskt filtrere og finne spesifikke bestillinger, og du kan effektivt fylle hver bestilling ved å opprette en automatisk organisert plukkliste basert på varenes plassering i lageret."

03. Ruteplanlegging

"Denne videoen viser hvordan vårt system effektivt håndterer og sporer leveranser i sanntid, fra planlegging til fullføring. Med kartmodulen kan du følge hver levering nøyaktig og håndtere detaljer for hver transportordre, noe som sikrer optimal ruteplanlegging og enkel signering ved levering."

4.1Utlevering

Ved levering skannes QR-koden for nøyaktighet. GPS i skanneren viser leveringssted med tid og dato. Digital signering lagres på kundekortet. Mulighet for direkte registrering av nye kunder. Integrering med Proff for informasjon basert på organisasjonsnummer.

05. Styringsrapporter

Vår rapporteringsløsning er sømløst integrert med PowerBI, noe som muliggjør bruk av all data som fanges opp for å skape visuelt engasjerende og informativ rapportering i PowerBI-plattformen.

Frukt og grønt.webp

Datakonfigurasjon

Konciv lar deg konfigurere enhver datamodell med letthet. Gjennom Click-Ops definerer du nye datatyper eller tabeller og visningskonfigurasjoner.

Ta med ditt design

Konciv lar deg endre hele design etter ønske. Ta med dine farger, skrifter og design til løsningen for å sikre at den oppsette løsningen er fullstendig i tråd med dine designretningslinjer og selskapsprofil. 

API support

Konciv er 100 % åpen, og alle API-ene er tilgjengelige. Dette gjør det mulig for både Odd Langdalen og Konciv å konfigurere og utvikle utvidet funksjonalitet eller kodebasert automatisering med letthet.

Automatiseringer som er klare til bruk.

Gjennom Konciv kan du raskt konfigurere et bredt spekter av automatiseringsregler og varslingsregler. I tillegg kan du opprette raske filtre, fargeleggingsregler basert på datainndata og mye mer.

For å lære mer, besøk help.konciv.com.

bottom of page