top of page
last ned.jfif
dcda9310-7aeb-4299-9e6e-fc1f099e19fd-w_300_h_100.png

Velkommen til denne demonstrasjonssiden til NLA Høgskolen for Office Booking. På denne siden finner du beskrivelser og videoer av vår bookingløsning. 

Selv om demoen gir en god forståelse av noen av funksjonene i Konciv, gir teknologien enestående fleksibilitet til å tilpasse datamodellen, relasjonene og brukergrensesnittet nøyaktig etter behovet til NLA Høgskolen

Husk fleksibiliteten

Funksjoner som er dekket i denne demoen

01.

Pålogginsinformasjon til løsningen

02.

Oversikt over eksisterende bookinger og finne ansatte på kontoret i innværende dag

03.

Hvordan man bestiller plass/lunsj/parkering på kontoret

04.

Gjennomgang av administrasjonsgrensesnittet

05.

Eksempelbaserte datadrevne rapporter.

01. Påloggingsinformasjon - Office 365 

02. Oversikt over eksisterende bookinger

03. Booking av arbeidsplass/lunsj/parkering

04. Gjennomgang av administrasjonsgrensesnittet

05. Styringsrapporter

Ytterligere funksjonsområder dekket av Konciv, men ikke i demoen.

Konciv kan levere på et mye bredere område enn det som vises i demoen, som illustrert nedenfor. For å gjenta vår melding: Konciv fungerer slik du arbeider. Dette betyr at vi vil sikre at Konciv-teknologien, både gjennom gjenbruk av standardfunksjonalitet og skreddersydde funksjoner, gir en skreddersydd løsning for NLA Høgskolen som oppfyller dine krav uten kostnadsrisikoen forbundet med å utvikle fra bunnen av, og uten funksjonsrisikoen ved å velge en "hyllevare"-løsning. I Konciv streber vi etter langsiktige og sterke partnerskap som gagner begge parter i årene som kommer.

01.

Samkjøring til jobb for ansatte

02.

Booking av arragementer

03.

Kontroll på alt utleid kontorutstyr 

Reflection

Datakonfigurasjon

Konciv lar deg konfigurere enhver datamodell med letthet. Gjennom Click-Ops definerer du nye datatyper eller tabeller og visningskonfigurasjoner.

Ta med ditt design

Konciv lar deg endre hele design etter ønske. Ta med dine farger, skrifter og design til løsningen for å sikre at den oppsette løsningen er fullstendig i tråd med dine designretningslinjer og selskapsprofil. 

API support

Konciv er 100 % åpen, og alle API-ene er tilgjengelige. Dette gjør det mulig for både NLA Høgskolen og Konciv å konfigurere og utvikle utvidet funksjonalitet eller kodebasert automatisering med letthet.

Automatiseringer som er klare til bruk.

Gjennom Konciv kan du raskt konfigurere et bredt spekter av automatiseringsregler og varslingsregler. I tillegg kan du opprette raske filtre, fargeleggingsregler basert på datainndata og mye mer.

For å lære mer, besøk help.konciv.com.

bottom of page